Fietsen huren

Wil je op de fiets het gebied verkennen, reserveer dan (elektrische) fietsen. Je kunt er zeker van zijn dat je leukste plekjes vindt in de dorpen die het landschap rijk is. Denk aan ’t Woudt, Schipluiden, Maasland en Den Hoorn, of zelfs buiten de regio. Een e-bike brengt je net iets verder! 

Fietsen huren bij Floriëtte Experience

Bij Floriëtte Experience verhuren ze fijne e-bikes. De elektrische fietsen zijn supercomfortabel en te huur voor een dag. Met een mandje voor de kleine hond of een fietsstoeltje voor de kleine kinderen. De fiets heeft een krachtige motor die je met gemak een hele dag laat fietsen in het gebied. Door Midden-Delfland, Westland, een ommetje naar Delft, allemaal heerlijk met gemak.

Fietsen huren bij Floriëtte

Fietsen huren bij De Zweth

Bij De Zweth kan je naast comfortabele fietsen, elektrische fietsen én tandems ook moderne steppen en kick-bikes huren. Wil je graag ergens picknicken? Dan zetten ze een handige krat op je fiets, gevuld met de lekkerste picknick!

Fietsen huren bij De Zweth

Fietsen in Midden-Delfland

Fietsen in Midden-Delfland is een bijzondere ervaring. Je fiets door een open veenweide landschap, van graslanden, koeien, grutto’s en talrijke waterwegen en in de verte zie je de skylines van steden als Delft, Rotterdam en Den Haag. Er zijn in Midden-Delfland tal van fietsroutes, zodat je vanaf je fiets van de omgeving kunt genieten.

Fietsroutes in Midden-Delfland

Ontdek de regio op de fiets

Midden-Delfland is een ideaal vertrekpunt om al fietsend de regio te ontdekken. Er zijn ontzettend veel thematische fietstochten. Van waterroute tot streekproducten en van landgoederenroute tot pontjes route! Bekijk ze hier.

In de regio fietsroutes

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende fietsactiviteiten.