Vier je vakantie in eigen land, het liefst in Midden-Delfland. Ben je opzoek naar een gebied in Nederland waar je veilig kan genieten in alle rust? Wij hebben het gevonden voor je!

Vind pure ontspanning in Midden-Delfland

Slaap tussen de weilanden in, fiets de volgende ochtend door het groene landschap en geniet van diverse streekproducten. Waar kan je terecht om te overnachten? We informeren je graag.

Op onze website zie je hier waar je kunt overnachten. Het zijn allemaal geliefde campingplaatsen, vakantiehuisjes en heerlijke B&B’s. Vaak moet je snel zijn met reserveren.

Minicamping Zwetzone

Minicamping Zwetzone is landelijk gelegen aan de rand van gemeente Midden-Delfland en Westland. Onze kleine rustige camping ligt in een verrassend polderlandschap. Vanaf ons unieke plekje in de regio, kunt u eenvoudig op de fiets, wandelend of zelfs vanaf het water genieten van de verrassende omgeving.

Dichtbij de steden en toch in het groen verblijven
met uw caravan, tent of camper?
Dat kan!

Caravan- en camperplaatsen
We vroegen aan de eigenaren van Minicamping Zwetzone of er nog caravan- en camperplaatsen beschikbaar zijn. Die zijn er! “In juni zijn er plaatsen beschikbaar met eigen toilet- en was voorzieningen. En omdat in onze hutten geen stromend water aanwezig is, zijn er twee blokhutten ingericht met een nette Porta Potti en schoon wasteiltje”.

Blokhutten
Wanneer er een 2-persoons Blokhut of een 4-persoons Trekkershut wordt gehuurd in de periode tot 1 juli 2020 heeft men de beschikking over een eigen privé sanitair Blokhut. “De eerste gebruikers waren enthousiast!”

Camperplaatsen en kampeerhutten
Voor de periode juli en augustus zijn vooral de camperplaatsen en de kampeerhutten nog beschikbaar. “We kunnen merken dat kampeerders met de caravan vooral voor een verblijf na 1 juli 2020 boeken, dit ging snel.”

Meer informatie vind je hier.

Midden Delfland Minicamping Zwetzone

Camping Het Zonneveld

Camping Het Zonneveld is een energie neutrale minicamping gelegen in Midden-Delfland. Centraal gelegen in het groen, met de historische stad Delft om de hoek, is het een uitstekende plek voor een korte of langere vakantie.

Vier hier jouw zomervakantie op deze ruim opgezette camping!

Campingplaatsen en een ingerichte safaritent
Op de camping is er ook nu nog voldoende plek. Er is plaats voor vier tot acht familietenten en voor zes tot tien caravans of campers. Daarnaast verhuren we een compleet ingerichte safaritent. Na 1 juli kun je kampeerplaatsen en de safaritent reserveren. Na deze datum gaat het sanitairgebouw open.

Meer informatie vind je hier.

Van der Valk Hotel Delft A4

Kenmerkend voor een Van der Valk Hotel is altijd de centrale ligging, gelegen naast de uitvalswegen en dichtbij een bruisend centrum. Ook Hotel Delft A4 ligt perfect. Zoals de naam het al aangeeft, ligt het naast de A4 en dichtbij Delft. Het hotel is uitmate geschikt voor een zakelijk bezoek. En uiteraard ook voor een gezellig weekendje weg of om er heerlijk te komen eten.

Midden-Delfland ligt om de hoek

Vanuit het Hotel liggen alle grote steden zoals Delft, Den Haag en Rotterdam binnen handbereik. Maar wist je dat Hotel Delft aan de rand van de groene oase Midden-Delfland ligt? Hier kom je midden in de Randstad tot rust en vind je prachtige wandel- en fietsroutes, gezellige horeca en lekkere streekproducten. Ook de kust is dichtbij. In 20 minuten raak je het zand aan van de Westlandse kust.

Meer informatie vind je hier.

bed en open badkamer in het Van der Valk Hotel Delft A4

Buitenhotel de Vreemde Vogel

De voormalige boerderij van De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen. De locatie bevindt zich aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland en op fietsafstand van Delft, Rotterdam en het strand van Hoek van Holland.

Een superleuke locatie voor het hele gezin

Vakantiehuisjes

De Vreemde Vogel bestaat uit bijzondere buitenkamers met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een Bed & Breakfast, waarbij het buitenleven en de beleving centraal staan. Kom slapen in een echt vliegtuig, groot vogelhuis, reuze-struisvogel, safaritent of pipowagen. Alle buitenkamers zijn inclusief ontbijt, opgemaakte bedden, verwarming en privé-sanitair.

De Vreemde Vogel is een kindvriendelijke plek voor alle leeftijden. Het terras aan het water, de boerderij en het tuinhuis zorgen bij zowel warme zomerdagen als bij guur herfstweer voor een plek om heerlijk te genieten.

Meer informatie vind je hier.

B&B De Hooiberg

Tineke van der Knaap, eigenaresse van de B&B, vertelt:
“We leven in een geheel andere wereld: niet vliegen naar Dubai, niet onder de palmbomen op Hawaï van een cocktail genieten, niet aan de Franse Riviëra vertoeven of op een zonovergoten terras in een toeristisch stadje een lekkere cappuccino bestellen … Maar er is zóveel wat wél kan, zonder lange reistijden, wachten op de luchthaven, of overgeplaatst worden naar een ander hotel door een overboeking.”

Wakker worden door de vogels
Ze heet iedereen welkom die binnen de Nederlandse grenzen vakantie wil vieren en de warmte van gastvrije B&B’s in Midden-Delfland wil ervaren. “Zo ook onze B&B in de parel van Midden-Delfland: ’t Woudt. Een idyllisch buurtschap, bestaande uit 16 huizen, 32 inwoners, een fraai kerkje en natuurlijk ons Koffiehuis de Hooiberg, waar ook onze B&B is ondergebracht. Wat wij te bieden hebben: rust en ruimte, wakker worden door gefluit van vogels, het gekukel van een haan, ‘n kakelverse eitje bij het ontbijt.”

Geluk zit hem in de kleine dingen!

Meer informatie vind je hier.

slaapkamer bij B&B De Hooiberg met houten bed en dressoir met lampetkan en spiegel in 't Woudt in Midden-Delfland

B&B Rechthuis van Zouteveen

B&B Rechthuis van Zouteveen is een parel middenin het kleine groene hart van de Randstad tussen de steden Delft, Den Haag, Rotterdam, Maassluis en Vlaardingen en omringd door de lieflijke dorpjes van Midden-Delfland.

Rust, Ruimte, Recreatie & Romantiek

Kamers en vakantiehuisjes
Er zijn vier B&B kamers en twee prachtige vakantiehuisjes in deze eeuwenoude gerenoveerde herberg. Vanuit alle gezichtspunten kijk je uit op het water en de polder. Je wilt elk moment en van ieder moment foto’s maken op deze fotogenieke plek in Midden-Delfland. Marja Koster ontvangt je met een warm welkom en voor je het weet boek je nog een overnachting.

Elektrosloep huren
Er is voor de liefhebber een elektrosloep te huur en voor de gasten zijn er ook gratis kano’s.

Meer informatie vind je hier

B&B De Droomhut

Ruimte genoeg in deze prachtige B&B De Droomhut. Ook hier is het nog mogelijk om een reservering te maken en de zomer te beleven in eigen land, in Midden-Delfland.

Drie kamers met keuken en sanitair
Opvallend aan de B&B is de rustieke en sfeervolle inrichting. Veel van de meubelen zijn handgemaakt door hun eigen bedrijf. De Droomhut heeft drie kamers, elk met een eigen sfeer. Deze kamers kenmerken zich door het gebruik van weerbarstig rondhout, echte boomstammen en natuurlijke materialen.

In deze B&B kan iedereen op zich zelf zijn in een eigen “appartementje” met een eigen ingang.

Sloep huren
Ook hier is het mogelijk om een electrische sloep te huren. Voor de deur liggen bootjes waarmee je naar Delft of het in mooie Midden-Delfland kan varen. In deze periode een leuke en veilige activiteit.

Meer informatie vind je hier.

B&B De Droomhut

Hoeve Bouwlust

Voor overnachten bij Hoeve Bouwlust kun je kiezen uit de rustieke camping, Wood lodges of vakantiehuisjes. En dat allemaal in een unieke, open en groene omgeving.

Kamperen
De camping van Hoeve Bouwlust biedt maar liefst 40 toerplekken. Vanuit Maasland is het een heerlijke plek om het prachtige Midden-Delfland te ontdekken.

Wood Lodges
De Wood Lodges van Hoeve Bouwkust zijn rustiek en landelijk ingerichte accommodaties. De houten huisjes hebben eigen sanitair en staan aan de rand van de rustieke camping.

Vakantiehuisjes
De vakantiehuisjes bestaan uit appartementen die volledig zijn ingericht, met een woonkamer met zithoek en eethoek en twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden.

Ideaal voor gezinnen!

Op Hoeve Bouwlust hoeven kinderen zich geen moment te vervelen. Er is een toegankelijke speeltuin met diverse speeltoestellen, een mega grote houten speel-trekker. Bij boerengolven is de afstand van 1,5 meter te garanderen en voor gezinnen is er ook een leuk boerenbalspel.

Meer informatie vind je hier.

Hoeve Bouwlust - wood lodges

Boerderij Dichtbij

Met meerdere gezinnen overnachten in Midden-Delfland kan ook. Aan de rand van het gebied, tegen het Westland aan, ligt Boerderij Dichtbij. Boerderij Dichtbij is een accommodatie die speciaal gericht is op actieve groepen tot wel 74 personen.

Als je overnacht dan kan je gebruik maken van het buiten en binnensportterrein. De boerderij beschikt over een Multi sportveld van kunstgras, een beachvolleybalveld, een trampoline, jeu de boules banen en een eigen sporthal met fitnessruimte!

Perfect voor grote gezinnen en familieweekenden!

Een boerderij zonder dieren is niet compleet en laten die er nu ook rondlopen. Van kippen tot alpaca’s, er lopen genoeg boerderijdieren rond. Verder zijn er ook extra activiteiten bij te boeken. Onder begeleiding van instructeurs is er van alles mogelijk. Wie gaat er het snelst door het hoogteparcours heen? Of vaar een stukje over de Zweth.

Meer informatie vind je hier.

Groepsaccommodatie Gaaglust

Boerderij Gaaglust is een monumentale boerderij aan de Oostgaag in Maasland die recent helemaal verbouwd is. De groepsaccommodatie die 32 personen tegelijk kan ontvangen, biedt families, vriendengroepen, collega’s de mogelijkheid om te komen overnachten en recreëren.

De ruimtes zijn exclusief voor 1 groep, daarom heb je hier alle vrijheid om met een eigen gezelschap te genieten van dit unieke pand.

Op de begane grond bevindt zich de sfeervolle ruime woonkeuken met daar omheen een eetruimte en living. Er zijn daarnaast nog 2 extra kamers aanwezig, waar in alle rust bijgepraat kan worden of die door kinderen of tieners gebruikt kunnen worden als speelkamer. Op de begane grond is tevens een slaapkamer met aangepaste sanitair voor mindervaliden. Op  de oude stalzolder zijn 9 slaapkamers, waarvan 6 met eigen sanitair.

Meer informatie vind je hier.

Gaaglust groepsaccomodatie boerderij overnachten midden-delfland maasland zuid-holland keuken grote blauwe keuken

En dit ga je allemaal zien bij een verblijf in het Midden-Delfland

#vakantieineigenland