Vier je vakantie in eigen land, het liefst in Midden-Delfland. Ben je opzoek naar een gebied in Nederland waar je veilig kan genieten in alle rust? Wij hebben het gevonden voor je!

Vind pure ontspanning in Midden-Delfland

Slaap tussen de weilanden in, fiets de volgende ochtend door het groene landschap en geniet van diverse streekproducten. Waar kan je terecht om te overnachten? We informeren je graag.

Op onze website zie je hier waar je kunt overnachten. Het zijn allemaal geliefde campingplaatsen, vakantiehuisjes en heerlijke B&B’s. Vaak moet je snel zijn met reserveren.

B&B de Buytenplaets

De Bed & Breakfast beschikt over drie 2-persoonskamers op de 1e verdieping. Elke kamer heeft zijn eigen unieke sfeer. Uiteraard is elke kamer voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. Op de kamer is er beschikking over koffie en thee faciliteiten en een mini-bar (tegen betaling). Wifi is gratis aanwezig. Parkeren kan kosteloos op ons eigen parkeerterrein naast het gebouw.

Varen in Midden-Delfland, Westland of Haaglanden
Ook kunnen gasten, indien tijdig aangegeven, één van onze twee sloepen een dag huren om mee te varen. Hier kan je zien om welke prachtige sloep het gaat.

Meer informatie vind je hier.

Minicamping Zwetzone

Minicamping Zwetzone is landelijk gelegen aan de rand van gemeente Midden-Delfland en Westland. Onze kleine rustige camping ligt in een verrassend polderlandschap. Vanaf ons unieke plekje in de regio, kunt u eenvoudig op de fiets, wandelend of zelfs vanaf het water genieten van de verrassende omgeving.

Dichtbij de steden en toch in het groen verblijven
met uw caravan, tent of camper?
Dat kan!

Caravan- en camperplaatsen
We vroegen aan de eigenaren van Minicamping Zwetzone of er nog caravan- en camperplaatsen beschikbaar zijn. Die zijn er! “In juni zijn er plaatsen beschikbaar met eigen toilet- en was voorzieningen. En omdat in onze hutten geen stromend water aanwezig is, zijn er twee blokhutten ingericht met een nette Porta Potti en schoon wasteiltje”.

Blokhutten
Wanneer er een 2-persoons Blokhut of een 4-persoons Trekkershut wordt gehuurd in de periode tot 1 juli 2020 heeft men de beschikking over een eigen privé sanitair Blokhut. “De eerste gebruikers waren enthousiast!”

Camperplaatsen en kampeerhutten
Voor de periode juli en augustus zijn vooral de camperplaatsen en de kampeerhutten nog beschikbaar. “We kunnen merken dat kampeerders met de caravan vooral voor een verblijf na 1 juli 2020 boeken, dit ging snel.”

Meer informatie vind je hier.

Midden Delfland Minicamping Zwetzone

Camping Het Zonneveld

Camping Het Zonneveld is een energie neutrale minicamping gelegen in Midden-Delfland. Centraal gelegen in het groen, met de historische stad Delft om de hoek, is het een uitstekende plek voor een korte of langere vakantie.

Vier hier jouw zomervakantie op deze ruim opgezette camping!

Campingplaatsen en een ingerichte safaritent
Op de camping is er ook nu nog voldoende plek. Er is plaats voor vier tot acht familietenten en voor zes tot tien caravans of campers. Daarnaast verhuren we een compleet ingerichte safaritent. Na 1 juli kun je kampeerplaatsen en de safaritent reserveren. Na deze datum gaat het sanitairgebouw open.

Meer informatie vind je hier.

Buitenhotel de Vreemde Vogel

De voormalige boerderij van De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen. De locatie bevindt zich aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland en op fietsafstand van Delft, Rotterdam en het strand van Hoek van Holland.

Een superleuke locatie voor het hele gezin

Vakantiehuisjes

De Vreemde Vogel bestaat uit bijzondere buitenkamers met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een Bed & Breakfast, waarbij het buitenleven en de beleving centraal staan. Kom slapen in een echt vliegtuig, groot vogelhuis, reuze-struisvogel, safaritent of pipowagen. Alle buitenkamers zijn inclusief ontbijt, opgemaakte bedden, verwarming en privé-sanitair.

De Vreemde Vogel is een kindvriendelijke plek voor alle leeftijden. Het terras aan het water, de boerderij en het tuinhuis zorgen bij zowel warme zomerdagen als bij guur herfstweer voor een plek om heerlijk te genieten.

Meer informatie vind je hier.

B&B De Hooiberg

Tineke van der Knaap, eigenaresse van de B&B, vertelt:
“We leven in een geheel andere wereld: niet vliegen naar Dubai, niet onder de palmbomen op Hawaï van een cocktail genieten, niet aan de Franse Riviëra vertoeven of op een zonovergoten terras in een toeristisch stadje een lekkere cappuccino bestellen … Maar er is zóveel wat wél kan, zonder lange reistijden, wachten op de luchthaven, of overgeplaatst worden naar een ander hotel door een overboeking.”

Wakker worden door de vogels
Ze heet iedereen welkom die binnen de Nederlandse grenzen vakantie wil vieren en de warmte van gastvrije B&B’s in Midden-Delfland wil ervaren. “Zo ook onze B&B in de parel van Midden-Delfland: ’t Woudt. Een idyllisch buurtschap, bestaande uit 16 huizen, 32 inwoners, een fraai kerkje en natuurlijk ons Koffiehuis de Hooiberg, waar ook onze B&B is ondergebracht. Wat wij te bieden hebben: rust en ruimte, wakker worden door gefluit van vogels, het gekukel van een haan, ‘n kakelverse eitje bij het ontbijt.”

“Geluk zit hem in de kleine dingen!”

Meer informatie vind je hier.

B&B Rechthuis van Zouteveen

B&B Rechthuis van Zouteveen is een parel middenin het kleine groene hart van de Randstad tussen de steden Delft, Den Haag, Rotterdam, Maassluis en Vlaardingen en omringd door de lieflijke dorpjes van Midden-Delfland.

Rust, Ruimte, Recreatie & Romantiek

Kamers en vakantiehuisjes
Er zijn vier B&B kamers en twee prachtige vakantiehuisjes in deze eeuwenoude gerenoveerde herberg. Vanuit alle gezichtspunten kijk je uit op het water en de polder. Je wilt elk moment en van ieder moment foto’s maken op deze fotogenieke plek in Midden-Delfland. Marja Koster ontvangt je met een warm welkom en voor je het weet boek je nog een overnachting.

Elektrosloep huren
Er is voor de liefhebber een elektrosloep te huur en voor de gasten zijn er ook gratis kano’s.

Meer informatie vind je hier

B&B Rechthuis van Zouteveen

B&B De Droomhut

Ruimte genoeg in deze prachtige B&B De Droomhut. Ook hier is het nog mogelijk om een reservering te maken en de zomer te beleven in eigen land, in Midden-Delfland.

Drie kamers met keuken en sanitair
Opvallend aan de B&B is de rustieke en sfeervolle inrichting. Veel van de meubelen zijn handgemaakt door hun eigen bedrijf. De Droomhut heeft drie kamers, elk met een eigen sfeer. Deze kamers kenmerken zich door het gebruik van weerbarstig rondhout, echte boomstammen en natuurlijke materialen.

In deze B&B kan iedereen op zich zelf zijn in een eigen “appartementje” met een eigen ingang.
Zo is contact met andere mensen niet nodig.

Sloep huren
Ook hier is het mogelijk om een electrische sloep te huren. Voor de deur liggen bootjes waarmee je naar Delft of het in mooie Midden-Delfland kan varen. In deze periode een leuke en veilige activiteit.

Meer informatie vind je hier.

B&B De Droomhut

Hoeve Bouwlust

Voor overnachten bij Hoeve Bouwlust kun je kiezen uit de rustieke camping, Wood lodges of vakantiehuisjes. En dat allemaal in een unieke, open en groene omgeving.

Kamperen
De camping van Hoeve Bouwlust biedt maar liefst 40 toerplekken. Vanuit Maasland is het een heerlijke plek om het prachtige Midden-Delfland te ontdekken.

Wood Lodges
De Wood Lodges van Hoeve Bouwkust zijn rustiek en landelijk ingerichte accommodaties. De houten huisjes hebben eigen sanitair en staan aan de rand van de rustieke camping.

Vakantiehuisjes
De vakantiehuisjes bestaan uit appartementen die volledig zijn ingericht, met een woonkamer met zithoek en eethoek en twee slaapkamers met ieder twee eenpersoonsbedden.

Ideaal voor gezinnen!

Op Hoeve Bouwlust hoeven kinderen zich geen moment te vervelen. Er is een toegankelijke speeltuin met diverse speeltoestellen, een mega grote houten speel-trekker. Bij boerengolven is de afstand van 1,5 meter te garanderen en voor gezinnen is er ook een leuk boerenbalspel.

Meer informatie vind je hier.

Hoeve Bouwlust - wood lodges

Boerderij Dichtbij

Met meerdere gezinnen overnachten in Midden-Delfland kan ook. Aan de rand van het gebied, tegen het Westland aan, ligt Boerderij Dichtbij. Boerderij Dichtbij is een accommodatie die speciaal gericht is op actieve groepen. Tegenwoordig kan je er ook met je gezin een accommodatie huren voor een weekend weg of vakantie. Ruimte genoeg voor een veilig verblijf.

Perfect voor grote gezinnen en familieweekenden!

De accommodaties bieden verblijf voor 9 tot 74 personen en kunnen zowel los als gecombineerd afgehuurd worden. Dankzij de vele faciliteiten die Boerderij Dichtbij te bieden heeft, is er voor ieder wat wils. Op Boerderij Dichtbij hoef je je nooit te vervelen. Tijdens het verblijf kan je gebruikmaken van zeer veel activiteiten op ons buitenterrein of in de grote overdekte sporthal. Ook kan je heerlijk relaxen in de sauna’s, stoomcabine of bubbelbad. En ook de kinderen zullen wel even zoet zijn met het aaien van de boerderijdieren en springen op de reuze trampoline.

Meer informatie vind je hier.

B&B Maasland

Bed & Breakfast Maasland is gehuisvest in een voormalig kaaspakhuis aan de rand van het dorp Maasland. Ingesloten door bebouwing is een mooi ruim pakhuis het decor van 5 ruime Bed & Breakfast kamers. Een grote woonkeuken vormt het hart van de accommodatie.

Maasland heeft een mooie historische kern en kent diverse leuke eetgelegenheden op loopafstand van onze B&B.

Onze B&B is een mooie uitvalsbasis voor alle recreatieve en culturele evenementen en bezienswaardigheden van het Midden-Delfland. Vanuit Maasland kun je lopend, per fiets, of toerend met de auto erop uit.

De Bed & Breakfast grenst aan het woonhuis van de eigenaren Kiki en Karel. De gasten hebben veel privacy. De 5 kamers hebben eigen sanitair met toilet, douche en wastafel. In de gemeenschappelijke woonkeuken wordt in de ochtend een smakelijk vers ontbijt geserveerd. 

Meer informatie vind je hier.

B&B Maasland Midden-Delfland

En dit ga je allemaal zien bij een verblijf in het Midden-Delfland

#vakantieineigenland