Boerderij Gaaglust is een monumentale boerderij aan de Oostgaag in Maasland die recent helemaal verbouwd is. De groepsaccommodatie die 32 personen tegelijk kan ontvangen, biedt families, vriendengroepen, collega’s de mogelijkheid om te komen overnachten en recreëren.

De ruimtes zijn exclusief voor 1 groep, daarom heb je hier alle vrijheid om met een eigen gezelschap te genieten van dit unieke pand!

Groepsaccommodatie Gaaglust

Op de begane grond bevindt zich de sfeervolle ruime woonkeuken en daar omheen is een eetruimte en living gecreëerd met zowel een lage zit als een hoge zit in de vorm van een bartafel. Dit is dé plek om gezellig samen te komen, te kokkerellen, te eten en te ontspannen. Er zijn daarnaast ook nog 2 extra kamers aanwezig, waar in alle rust bijgepraat kan worden of die door kinderen of tieners gebruikt kunnen worden als speelkamer.
Op de begane grond is verder nog een slaapkamer gelegen met aangepaste sanitair voor minder validen.

Maar liefst 3 verschillende trappen brengen jullie naar de oude stalzolder. Deze is omgetoverd tot verschillende slaapvertrekken. Er zijn 9 slaapkamers gesitueerd waarvan 6 met eigen sanitair. In elke slaapkamer staan uiteraard fijne bedden, die bij aankomst opgemaakt zijn! De bijzondere bedstede-stapelbedden zijn niet alleen geliefd bij kinderen, maar gezien de ruime matrasafmetingen (90×210) óók voor volwassenen een unieke toevoeging!

Op het buitenterrein is een groot grasveld aanwezig met alle ruimte voor een activiteit. Ook aan de kinderen is gedacht, hier is een speelhuisje en trampoline geplaatst. In de oude hooiberg is een gezellige zithoek gecreëerd, waar je samen lekker overdekt kunt zitten. De 22 parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterzijde van de accommodatie.

Omgeving

Vanaf het erf zijn prachtige wandelingen te maken richting de Vlietlanden of het dorp Maasland en stappen jullie op de fiets dan zijn er legio routes richting bijvoorbeeld de stad Delft of het strand. Kortom; alle ingrediënten zijn aanwezig om hier als groep een geweldige tijd te beleven!

Op onze website is een sfeerimpressie van de ruimtes te bekijken en alle informatie over prijzen, beschikbaarheid en reserveringen is hier ook te vinden.

logo Gaaglust groepsaccomodatie maasland

Contact

Wil je telefonisch contact met ons opnemen? Bel dan bij voorkeur op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden kun je ons altijd even een bericht sturen.

Je bent van harte welkom om de groepsaccommodatie vooraf te komen bekijken. Graag wel vooraf telefonisch contact of stuur ons een bericht.

Contactgegevens

Groepsaccommodatie Gaaglust
Oostgaag 43
3155 CE Maasland

www.gaaglust.nl
info@gaaglust.nl

tel: 06-27177019

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.