Honderden kilometers fietspad, dwars door de polder heen. Kijk naar kaarsrechte vaarten en in het groen verzonken boerderijen. Kop in de wind, neus in de lucht. Midden-Delfland, je bent er zo!

Expositie over Kasteel Keenenburg

In de Keenenburgkamer bevindt zich de permanente expositie over het kasteel Keenenburg en zijn bewoners.

Lees meer

VW Kever Tours

Bewonder de schitterende 'Glazen Stad'
Prachtige rondrit door het Westland en omstreken. Rij met onze "tantes" een informatieve route door onze oude- en nieuwe tuinbouwgebieden.

Lees meer

Concerten ’t Woudt

Comité Concerten ’t Woudt organiseert Zomeravondconcerten in de kerk van ’t Woudt; kleinste dorp van NL, ingeklemd tussen Den Haag, Delft en Rotterdam.

Lees meer

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Bij familiebedrijf Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight worden diverse authentieke Westlandse tafeldruiven biologisch-dynamisch gekweekt.

Lees meer

Museum De Schilpen

Museum met stijlkamers uit 1900-1940 en winkel met ouderwets snoep. Wisselende tentoonstellingen. Rondleidingen en dorpswandelingen in Maasland op afspraak.

Lees meer

Van Doek naar Werkelijkheid en Verbeelding!

Schilders en andere kunstenaars laten zich nog steeds door het landschap inspireren. Daarom en door de herkenbaarheid van ons landschap in hun werk, is kunst bij uitstek een medium om de verhalen van Midden-Delfland te vertellen.

Lees meer

Boerenoogstfeest

Tijdens het Boerenoogstfeest in Midden-Delfland kun je struinen op de streekproductenmarkt of kijken naar de demonstraties schapendrijven van de herders.

Lees meer

Wol en Vilt Workshops

U kunt bij ons terecht voor verschillende wollige workshops en ook zijn onze handgemaakte producten van wol te koop.

Lees meer

Mini-expositie: Westlandsche Stoomtramweg Maatschappij

In de keuken van Museum Het Tramstation bevindt zich een interessante mini-expositie over de WSM met vooral voorwerpen en afbeeldingen.

Lees meer

Rondvaart op een Westlander

Een prachtige rondvaart door het Westland & Midden-Delfland.

Lees meer

Koffiehuis en B&B De Hooiberg

In het kleinste dorp van Nederland, genaamd 't Woudt, bevindt zich een kerk, een rij huisjes, drie boerderijen én Koffiehuis De Hooiberg, met B&B.

Lees meer

Educatie lessen op de boerderij

Als gecertificeerd educatie boerderij bieden wij lessen aan leerlingen uit het basisonderwijs. Tijdens de interactieve lessen nemen we kinderen mee op de boerderij.

Lees meer

De Buytenplaets – Brasserie en B&B

Brasserie en B&B op de grens van Rijswijk, Delft en Midden Delfland. Verschillende lunch- en dinerarrangementen. Of huur onze sloep.

Lees meer

Boekuitgave ‘Maasland Bezet en Bevrijd 1940-1956’

Een bloemlezing van vijfendertig verhalen over Maaslanders in de oorlogstijd en de periode erna.

Lees meer

Workshop Schapenhoeden

In teamverband diverse opdrachten uitvoeren
In samenwerking met een schaapskudde organiseren wij een leuke teambuilding opdracht: een kleine groep schapen een parcours laten afleggen.

Lees meer

Delflandse trekvaarten

Jaagpaden zijn herinneringen aan de trekvaart. In Midden-Delfland is steeds meer van de rijke geschiedenis van de trekvaart te zien en te beleven.

Lees meer

Stichting Schaapskudde Vockestaert-Midden-Delfland

Schaapskudde van ruim 180 schapen en ruim 150 lammetjes. Wij geven educatielessen, ontvangen groepen op de Adrianushoeve en organiseren evenementen.

Lees meer

B&B Rechthuis van Zouteveen

Landelijk logeren in eeuwenoude herberg in de Zouteveense polder. Naast B&B ook trouwlocatie en vergaderlocatie. Zowel vakantiehuisjes als B&B-kamers.

Lees meer