Voor een verjaardagsfeest, jubileum, receptie, workshop, bruiloft, afscheid of elk ander feest of partij  is er een bijzondere locatie in Midden-Delfland. In de polder is er voor jouw unieke dag ook een unieke plek.

De 9 leukste FEEST- EN EVENEMENTENLOCATIES
IN MIDDEN-DELFLAND

In Midden-Delfland vind je verscholen op een boerenerf, in een restaurant of midden in de polder prachtige feestlocaties voor jouw bijzondere dag. Wat de gelegenheid ook is, je bent er van harte welkom! Op de locaties vind je uitgebreide catering, een sfeervolle inrichting en volop mogelijkheden voor het evenement, de workshop of de vergadering. Ontdek jouw locatie voor jouw unieke dag, hier in het groen van Midden-Delfland!

Brasserie Oostgaag

Tussen Delft en Maassluis in ligt Brasserie Oostgaag, een sfeervolle boerderij met een brasserie. Op deze officiële trouwlocatie kun je elkaar het JA-woord geven onder een prieel met een fantastisch uitzicht over de weilanden. Aansluitend kun je hier jouw diner en feest geven dat door Brasserie Oostgaag tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Er zijn hier maar liefst vier terrassen en diverse ruimtes binnen met uitzicht over de polders. Deze zijn ook geschikt voor een jubileum, verjaardag, diner, vergadering, condoleance, kerstborrel of einde/nieuwjaarsborrels.

Brasserie Oostgaag

De Paardenstal

De Paardenstal is een bijzondere evenementenlocatie én een melkveebedrijf ineen.

Het team van De Paardenstal is er om samen met jou op deze speciale locatie een onvergetelijk zakelijk- of privé evenement te verzorgen. In deze horecaboerderij kan je terecht voor de meest uiteenlopende privé en zakelijke evenementen. Denk aan een verjaardagsfeest, bruiloft, familiebijeenkomst, bedrijfsborrel of vergadering. Naast een stijlvolle binnenruimte (grote en kleine zaal) hebben ze een ruim en zonnig terras met uitzicht over de weilanden en grazende koeien. In alle rust kun je hier genieten van wat het buitenleven te bieden heeft.

Vind je het leuk om iets te zien van de boerderij en de koeien, vraag dan een rondleiding bij de melkveehouderij aan!

De Paardenstal

De Tuinderij

Een begrip in de regio! In een voormalige kas vind je hier een unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje, feest, verjaardag, jubileum of elke andere gelegenheid dat vraagt om een bijzondere locatie.

De Tuinderij heeft vijf ‘huiskamers’ met aansluitende terrassen, geheel ingericht in een herkenbare jaren ‘60 stijl. In combinatie met één of meerdere activiteiten, kunnen de huiskamers worden gebruikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of verjaardag.

De activiteiten zijn heel erg origineel en vind je nergens anders. Zo kan je ‘Plankgas door de Kas’ of meedoen met de ‘WC-potten Race’. Boek je hier een feest met activiteiten, dan weet je zeker dat je gasten dit niet snel vergeten. De Tuinderij is gewoon uniek!

De Tuinderij

BUITENPLAATS VLAARDINGEN

Aan de zuidzijde van natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland ligt Buitenplaats Vlaardingen. Door de authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard, is deze landelijke locatie uitermate geschikt voor een bruiloft, feest, bedrijfsuitje, vergadering of ander evenement.                                           

Het is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Vlaardingen. De traditionele stal is omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie met een lange bar, feestverlichting, muziekinstallatie en verlaagde dansvloer. Jouw bruiloft kan hier van ceremonie tot en met feest plaatsvinden.

Op zoek naar een plek voor een zakelijke bijeenkomst? Geïnspireerd door de natuur kom je hier tot bijzondere resultaten. Je kunt je zakelijke bijeenkomst ook leuk combineren met één van de activiteiten op het outdoor terrein.

Buitenplaats Vlaardingen

Art Centre Delft

Art Centre Delft is een bijzondere locatie in Midden-Delfland. Op deze locatie, op de grens van Delft en de polders van Midden-Delfland, komen ontmoeten, kunst en natuur samen tot een inspirerende omgeving. Art Centre Delft is te boeken voor verschillende soorten bijeenkomsten; van een bruiloft, een afstudeerborrel, een verjaardag tot een afscheidsceremonie. Er zijn verschillende vergaderruimten, zoals een tuinkamer, tuinpaviljoen en een yurt.

Art Centre Delft biedt meerdere arrangementen aan, van een Mediterrane lunch- of dinerbuffet, tapas buffet, Mediterraan BBQ-buffet tot een borrelarrangement of een high-tea. Bij de vergaderarrangementen zijn drankjes en een uitgebreide mediterraan lunchbuffet inbegrepen.

En tussendoor is er uiteraard volop mogelijkheid om even de benen te strekken in de prachtige beeldentuin.

Art Centre Delft

De Vreemde Vogel

In Vlaardingen vind je De Vreemde Vogel. Op deze creatieve, vrolijke plek vind je twee binnenruimtes, een overdekt terras en een festival-veld met eigen buitenbar die verhuurd wordt voor zowel privé feestjes als zakelijke evenementen. Een (festival)bruiloft kan bijvoorbeeld verzorgd worden van officiële ceremonie tot en met ontbijt. De Vreemde Vogel is bovendien een (kindvriendelijke) plek voor feesten, borrels, diners of een vergadering. In de wintermaanden zijn ze geopend voor gezellige winterfestivals, curlingbaan en borrels met kampvuurtjes.

Op deze creatieve plek is er van alles mogelijk. Heb je bepaalde wensen? Ze denken graag met je mee!

De Vreemde Vogel

Eetcafé ’t Jachthuis

Dit terras ligt middenin de Foppenplas en dat maakt deze locatie uniek! Je kunt er komen door middel van de veerpont (alleen in het zomerseizoen), met je eigen boot of via het fiets- en wandelpad door de polder.

In ’t Jachthuis kan je genieten van huisgemaakte gerechten, belegde broodjes, borrelplanken gemaakt van zoveel mogelijk lokale producten. Kom je gezellig met een grote groep? Dan zijn er verschillende soorten buffetten, high tea of BBQ. Op winterse dagen staat de haard gezellig aan.

Eetcafé 't Jachthuis

Hoeve Bouwlust

Op deze boerenlocatie is vrijwel alles mogelijk. Het is een boerderij, je kunt er overnachten op de camping, slapen in een van de lodges, winkelen in de streekproductenwinkel, spelen in de speeltuin of een eigengemaakt boeren-ijsje kopen. Tevens zijn er allerlei binnen- en buitenactiviteiten te doen voor kinderen. Ideaal voor een kinderfeestje in de polder!

Er is nog meer! Zoek je voor een grote groep een locatie voor een feest, vergadering of andere bijeenkomst? Hier kan je met een groot gezelschap terecht in de vergaderzaal. Daarna kan je genieten van een uitgebreid buffet of mee met een rondleiding van de boer.

Hoeve Bouwlust

Boutique Restaurant Bavette

In de polder van Maasland vind je Boutique Restaurant Bavette. Je bent hier welkom voor een heerlijk diner maar je bent hier op het juiste adres voor diverse groepsarrangementen. Van een Winter BBQ met privé chef, een bruiloft tot arrangementen volledig op maat. Rondom de kerstperiode pakt Bavette volledig uit. Neem gerust alvast een kijkje op de website.

Het restaurant is landelijk chique ingericht en is bekend om zijn uitstekende kwaliteitsvlees (Wagyu of Hereford-vlees afkomstig van hun eigen landerijen). Chef-kok Donald Samba verwent de gasten met een menukaart vol luxe streetfood gerechten. Je kunt hier zowel lunchen als dineren in kleine en grote gezelschappen.

Boutique-Restaurant Bavette