Honderden kilometers fietspad, dwars door de polder heen. Kijk naar kaarsrechte vaarten en in het groen verzonken boerderijen. Kop in de wind, neus in de lucht. Midden-Delfland, je bent er zo!

mijnkracht.nu monique wandlelcoach midden-delfland

Inspiratiewandelingen & Coaching MijnKracht.nu

In Midden-Delfland laat Monique met haar coach- en trainingspraktijk MijnKracht.nu ontspanning en persoonlijke ontwikkeling samenkomen.

Read More

Comité Concerten in 't Woudt

Concerten ’t Woudt

Comité Concerten ’t Woudt organiseert Zomeravondconcerten in de kerk van ’t Woudt; kleinste dorp van NL, ingeklemd tussen Den Haag, Delft en Rotterdam.

Read More

Kookworkshops

Studio Kookgaag biedt verschillende kookworkshops in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht, gezelligheid en sfeer.

Lees meer

Geocaching in Midden-Delfland

Wandel je veel en heb je zin in wat uitdaging hierbij? Dan is Geocachen vast iets voor jou. Vanaf nu ga je geo wandelen, waarbij je wandeling uitdagender zal worden door de schatten waarnaar je op zoek zal gaan.

Read More

Vaartocht naar de Beeldenkas

Een bezoek aan de beeldenkas van Willem Berkhout, in combinatie met een vaartocht door het unieke gebied van de Vlietlanden, is een bijzondere ervaring.

Lees meer

Galerie Weerloos Maasland

Galerie Weerloos

Onder het genot van een kop koffie en een broodje vind je hier kunstobjecten en unieke vintage items uit o.a. Scandinavië.

Read More

Boerin in Midden-Delfland

Rondleiding bij Boerin in Midden-Delfland

Boerin Jacqueline van Staalduinen vertelt je met enorm veel passie over haar vak en de melkveehouderij in Maasland die ze samen met haar man (en kinderen!) runt.

Lees meer

wit fotoframe op palen in een weiland in Midden-Delfland

Cultuurplatform Midden-Delfland

De netwerkorganisatie van, voor en door makers en hoeders van cultuur organiseert deze zomer cultuurfestival 'ODE aan Midden-Delfland'.

Read More

houten stoelen kunstwerk van Yubu Furutani met houten frames in het open polderlandschap van Midden-Delfland bij Land Art Delft

Kunst, cultuur en historie in Midden-Delfland

Musea in Midden-Delfland zijn weer open. Bezoek de tentoonstellingen en laat je verrassen door de rijke geschiedenis en hedendaagse kunst.

Read More

Midden-Delfland Vereniging

Midden-Delfland Vereniging

De Midden-Delfland Vereniging staat voor het open en groen houden van het Midden-Delflandgebied en het bewaken van het unieke (polder)landschap en de natuur.

Read More

Op zoek naar de ‘Grote Vijf’ van Midden-Delfland

Wat is ons ‘wild life’? De weidevogels vormen de grootste wild-populatie in Midden-Delfland. Op zoek dus naar de 'Big Five' van weidevogels.

Read More

Arti Delflandiae

Stichting Arti Delflandiae is actief met kunst- en cultuuractiviteiten in Midden-Delfland. Actuele thema's zijn: voedsel, trekvaartroute, innovatie.

Read More

Rondleiding Boerderij Hoeve Ackerdijk

Op een boerderij is altijd wat te doen - en evenveel te zien. Is het nu winter met alle beesten op stal, lente met de koeien, schapen met lammetjes in de wei, zomer met maaien en hooien of herfst met vallende bladeren.

Lees meer

twee dames zittend op een steiger langs de Vlaardingsevaart op een zonnige dat met water een watervogel, groene weilanden langs de Foppenplas en wolkjes in Midden-Delfland

Dit zijn de kom-naar-buiten-uitjes in Midden-Delfland

Bekijk deze leuke uitjes voor het hele gezin! Culturele- en gezinsactiviteiten in Midden-Delfland. Bekijk ze snel!

Read More

Deze leuke terrassen in Midden-Delfland mag je niet missen

Ga je deze zomer op pad voor een fiets- of wandeltocht door Midden-Delfland, dan zijn dit leuke terrassen voor koffie, lunch, borrel of diner.

Read More

verroeste stalen frames met daarin een boom in het polderlandschap van Midden-Delfland bij kunst landschapspark Land Art Delft

Land Art Delft

Kunst landschapspark Land Art Delft in Midden-Delfland, tussen Rotterdam en Delft, met meer dan 70 sculpturen van internationale kunstenaars.

Lees meer

Kraaiennest Midden-Delfland

Herinrichting van het Kraaiennest

Boswachter Lisa vertelt over het herinrichting van het Kraaiennest. Een bijzonder stuk groen die nu toe is aan een herplantingsplan.

Read More

Schaapskudde Vockestaert

Stichting Schaapskudde Vockestaert-Midden-Delfland

Schaapskudde van ruim 180 schapen en ruim 150 lammetjes. Wij geven educatielessen, ontvangen groepen op de Adrianushoeve en organiseren evenementen.

Read More

kinder escape room Bonte Beestenboel bij Hoeve Bouwlust in Midden-Delfland

Escape room De Bonte Beestenboel van Hoeve Bouwlust

Ontdek in een bijzondere hooiberg “De Bonte Beestenboel van Bouwlust”, een Escape Room speciaal voor kinderen en families met kinderen.

Lees meer

Buitenhotel de Vreemde Vogel

Slapen in een vliegtuig of vogelhuis? Dit avontuur wil je niet missen. Kijk (en boek) snel je bijzondere overnachting!

Lees meer

kerst salonboot slakkenvaart

Kerstarrangement van Salonboot de Slakkenvaart

Bekijk het leuke kerstarrangement van Salonboot de Slakkenvaart en Paviljoen 't Middelpunt. Boek een rondvaart in het gezelligste bootje van de regio.

Lees meer

Melkveehouderij Gravesteyn

Biologisch melkveebedrijf Gravesteyn

Biologisch melkveebedrijf Gravesteyn produceert biologische melk, is een educatiebedrijf, heeft een Rustpunt en je kunt er ook een koe adopteren.

Read More

Stalen Trambrug over de Vlaardingsevaart bij Schipluiden in Midden-Delfland

Bijzondere historische plekken in Midden-Delfland

Ontdek Midden-Delfland aan de hand van historische locaties in het landschap. Ga op pad en beleef het verhaal van Midden-Delfland.

Read More

Josis Linssen en Johan Overdevest fietsen en varen door Midden-Delfland in een uitzending van Omroep Max

Midden-Delfland in beeld bij Omroep MAX

In deze aflevering van het programma Noord-Oost-Zuid-West van Omroep MAX is Midden-Delfland prachtig in beeld.

Read More

Expositieruimte Tavenu, Maasland

Het Tavenu gebouw dat in 1905 gebouwd werd als feestzaal op het Pynasplein in de historische dorpskern van Maasland doet sinds 1989 dienst als een mooie expositieruimte met een goede indeling en lichtval. 

Read More

Museum De Schilpen

Museum De Schilpen

Museum met stijlkamers uit 1900-1940 en winkel met ouderwets snoep. Wisselende tentoonstellingen. Rondleidingen en dorpswandelingen in Maasland op afspraak.

Read More

Educatie lessen op de boerderij

Als gecertificeerd educatie boerderij bieden wij lessen aan leerlingen uit het basisonderwijs. Tijdens de interactieve lessen nemen we kinderen mee op de boerderij.

Lees meer

Wat is De Platte Stad?

Pauline Schouwerburg gaat de diepte in! In haar podcast ‘Helemaal naar de Kroten!’, gaat ze in gesprek met boeren over hun bedrijf en hun producten maar ook over het verschil tussen stad en platteland.

Read More