Honderden kilometers fietspad, dwars door de polder heen. Kijk naar kaarsrechte vaarten en in het groen verzonken boerderijen. Kop in de wind, neus in de lucht. Midden-Delfland, je bent er zo!

Arti Delflandiae

Stichting Arti Delflandiae is actief met kunst- en cultuuractiviteiten in Midden-Delfland. Actuele thema's zijn: voedsel, trekvaartroute, innovatie.

Lees meer

Stichting Schaapskudde Vockestaert-Midden-Delfland

Schaapskudde van ruim 180 schapen en ruim 150 lammetjes. Wij geven educatielessen, ontvangen groepen op de Adrianushoeve en organiseren evenementen.

Lees meer

Bierproeverij

Ideaal voor een vrijgezellenfeest of uitje met vrienden!
Bier staat voor beleving, gastvrijheid, gezelligheid en geweldige combinaties met eten.

Lees meer

Rondleiding Boerderij Hoeve Ackerdijk

Op een boerderij is altijd wat te doen - en evenveel te zien. Is het nu winter met alle beesten op stal, lente met de koeien, schapen met lammetjes in de wei, zomer met maaien en hooien of herfst met vallende bladeren.

Lees meer

Buitenhotel de Vreemde Vogel

Slapen in een vliegtuig of vogelhuis? Dit avontuur wil je niet missen. Kijk (en boek) snel je bijzondere overnachting!

Lees meer

Rondleidingen & Smaak Academy

Tijdens winkel-openingstijden en op afspraak is het mogelijk om tijdens het fruitseizoen (1 juni t/m 31 okt) rondleidingen te reserveren.

Lees meer

Rondleiding bij Boerin in Midden-Delfland

Boerin Jacqueline van Staalduinen vertelt je met enorm veel passie over haar vak en de melkveehouderij in Maasland die ze samen met haar man (en kinderen!) runt.

Lees meer

Educatie lessen op de boerderij

Als gecertificeerd educatie boerderij bieden wij lessen aan leerlingen uit het basisonderwijs. Tijdens de interactieve lessen nemen we kinderen mee op de boerderij.

Lees meer

Galerie Weerloos

Onder het genot van een kop koffie en een broodje vind je hier kunstobjecten en unieke vintage items uit o.a. Scandinavië.

Lees meer

Biologisch melkveebedrijf Gravesteyn

Biologisch melkveebedrijf Gravesteyn produceert biologische melk, is een educatiebedrijf, heeft een Rustpunt en je kunt er ook een koe adopteren.

Lees meer

Wandelroutes in Midden-Delfland

Midden-Delfland biedt elke wandelaar wat wils: korte ommetjes, dagtochten of meerdaagse tochten. Wandel door een open en groen landschap en onthaast zo dicht bij huis.

Lees meer

Op zoek naar de ‘Grote Vijf’ van Midden-Delfland

Wat is ons ‘wild life’? De weidevogels vormen de grootste wild-populatie in Midden-Delfland. Op zoek dus naar de 'Big Five' van weidevogels.

Lees meer

De Beeldenkas Schipluiden

De beeldenkas Schipluiden heeft een unieke verzameling van levensgrote mozaïek beelden. Het zijn er inmiddels meer dan 270! Het is echt uniek in de wereld.

Lees meer

Poëziefestival Dichter bij de Boerderij

In augustus vindt jaarlijks het Poëziefestival “Dichter bij de Boerderij” plaats.

Lees meer

Hoeve Avondrust

Hoeve Avondrust is een ecologisch boeren(fruit)bedrijf met boerderijwinkel en lokale lekkernijen die op ambachtelijke wijze worden geteeld, geproduceerd en verkocht.

Lees meer

Kookworkshops

Studio kookgaag is beslist géén kookfabriek, maar betekent koken in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht, gezelligheid en sfeer. Gezellig koken met familie, collega’s of vrienden waarbij gezelligheid op de eerste plaats staat.

Lees meer

Concerten ’t Woudt

Comité Concerten ’t Woudt organiseert Zomeravondconcerten in de kerk van ’t Woudt; kleinste dorp van NL, ingeklemd tussen Den Haag, Delft en Rotterdam.

Lees meer

Herinrichting van het Kraaiennest

Boswachter Lisa vertelt over het herinrichting van het Kraaiennest. Een bijzonder stuk groen die nu toe is aan een herplantingsplan.

Lees meer

Museum De Schilpen

Museum met stijlkamers uit 1900-1940 en winkel met ouderwets snoep. Wisselende tentoonstellingen. Rondleidingen en dorpswandelingen in Maasland op afspraak.

Lees meer

Vaartocht naar de Beeldenkas

Een bezoek aan de beeldenkas van Willem Berkhout, in combinatie met een vaartocht door het unieke gebied van de Vlietlanden, is een bijzondere ervaring.

Lees meer

Midden-Delfland Vereniging

De Midden-Delfland Vereniging staat voor het open en groen houden van het Midden-Delflandgebied en het bewaken van het unieke (polder)landschap en de natuur.

Lees meer

Tavenu

Er is geen dorp met een grootte van Maasland dat kan pronken met een expositieruimte als Tavenu. Het gebouw dat in 1905 gebouwd werd als feestzaal op het Pynasplein in de historische dorpskern van Maasland doet sinds 1989 dienst als een mooie expositieruimte met een goede indeling en lichtval. 

Lees meer