Er is geen dorp met een grootte van Maasland dat kan pronken met een expositieruimte als Tavenu. Het gebouw dat in 1905 gebouwd werd als feestzaal op het Pynasplein in de historische dorpskern van Maasland doet sinds 1989 dienst als een mooie expositieruimte met een goede indeling en lichtval. 

TAVENU: Ter Aangename Verpozing En Nuttige Uitspanning

Expositieruimte TAVENU in Maasland

De expositieruimte van 80 m2 wordt beheerd door negen bestuursleden van de Stichting Committee Tavenu in Maasland en wordt gesubsidieerd door de gemeente Midden-Delfland. De naam TAVENU is sinds de oprichting van het gebouw in 1905 dezelfde gebleven en staat voor: Ter Aangename Verpozing En Nuttige Uitspanning.

Zes maal per jaar vanaf oktober tot en met maart vinden er tentoonstellingen plaats van kunstenaars afkomstig van waar dan ook. Alle mogelijke exposities van schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s, keramiek, houtbewerkingen, modelobjecten e.d. zijn te zien. Om de twee jaar, vaste prik in maart, wordt de expositie ‘kunstenaars/hobbyisten’ uit de omgeving gehouden. In de zomermaanden vinden zomerexposities plaats georganiseerd door Museum de Schilpen.

Wil je hier graag zelf exposeren? Dat kan. Bekijk de website voor meer informatie.

Stichting TAVENU draait volledig met vrijwilligers en is gratis te bekijken.

[Header foto via ervaarmaassluis.nl]

Openingstijden

Openingstijden tijdens de exposities oktober t/m maart: woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. 

Contact

TAVENU
Pynasplein 5
3155 VX Maasland

info@tavenu-exposities.nl
www.tavenu-exposities.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

27 apr
- 15 sep
13:00
poster van de expositie 'Van onder tot boven' van Museum De schilpen in expositieruimte Tavenu in Maasland Midden-Delfland

Volg deze partner op Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”1″]