Honderden kilometers fietspad, dwars door de polder heen. Kijk naar kaarsrechte vaarten en in het groen verzonken boerderijen. Kop in de wind, neus in de lucht. Midden-Delfland, je bent er zo!

Herfstvakantie tips in Midden-Delfland

Leuke tips voor tijdens de herfstvakantie in Midden-Delfland!

Lees meer

VW Kever Tours

Bewonder de schitterende 'Glazen Stad'
Prachtige rondrit door het Westland en omstreken. Rij met onze "tantes" een informatieve route door onze oude- en nieuwe tuinbouwgebieden.

Lees meer

Rondvaarten met Warbout

Warbout rondvaarten, al 25 jaar actief op dit gebied, heeft een breed scala van vaartuigen waarmee je, vanaf het water van het “bijzonder provinciaal landschap” kunt genieten.

Lees meer

Boerderij Dichtbij

Boerderij Dichtbij heeft voor iedere wat wils! Het heeft vier ruime en huiselijk ingerichte accommodaties en heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie of weekend weg met grote groepen.

Lees meer

Escape bus

De Escape Bus van Hoeve Bouwkust is een unieke Escape Room met tientallen puzzels, effecten en echte hoofdbrekers, allemaal in een echte stadsbus!

Lees meer

Sloep huren in Midden-Delfland

Zin om heerlijk te recreëren op het water in Midden-Delfland? Er zijn verschillende partners bij wie je terecht kunt voor het huren van een sloep.

Lees meer

Rustpunt

Een Rustpunt is een onbediende coffeecorner. Een pleisterplaats voor een bak koffie, thee, fris met wat lekkers. Electrische fiets opladen, sanitaire stop, bij de koeien kijken ? Dit kun je allemaal vinden bij ons Rustpunt.

Lees meer

Kano- en kajakverhuur

Op de Delflandhoeve kunt u een 1- of 2-persoons kajak of meerpersoons Canadese kano huren en twee prachtige routes varen door de Lage Abtswoudse polder.

Lees meer

Minicamping Zwetzone

Minicamping Zwetzone is landelijk gelegen op de rand van Midden-Delfland en Westland. Verblijf met uw caravan, tent of camper. Of boek een Trekkershut.

Lees meer

De Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel is een buitenhotel met bijzondere overnachtingsplekken. Je kunt er heerlijk ontbijten of genieten van een taartje terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of dierenweide.

Lees meer

Sloep huren bij De Buytenplaets

Heerlijk dagje varen, maar geen eigen sloep? Geen probleem! U kunt nu bij ons van april t/m september een luxe & comfortabele sloep van BoLa Maritiem huren waarin u met maximaal 10 personen kunt gaan genieten.

Lees meer

Red de Di-Da-Dodo!

Help om Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden. Jij en je vrienden hebben 60 minuten…. GO GO GO!!!!

Lees meer

Vlaardingse Fluisterboot

De rondvaarten met de elektrisch aangedreven fluisterboot “Andante”. Meevaren kan op individuele basis. Ook te boeken voor groepsvaarten.

Lees meer

Camping Het Zonneveld

Energieneutrale mini-camping in Midden-Delfland voor familietenten, caravans of campers. Verhuur van ingerichte safaritent. Altijd ruimte voor trekkers.

Lees meer

De Tuinderij: outdoor activiteiten

Bij De Tuinderij ben je bij het juiste adres voor unieke en sportieve outdoor activiteiten, voor jong en oud!

Lees meer

Workshop Schapenhoeden

In teamverband diverse opdrachten uitvoeren
In samenwerking met een schaapskudde organiseren wij een leuke teambuilding opdracht: een kleine groep schapen een parcours laten afleggen.

Lees meer

Rondleiding Boerderij Hoeve Ackerdijk

Op een boerderij is altijd wat te doen - en evenveel te zien. Is het nu winter met alle beesten op stal, lente met de koeien, schapen met lammetjes in de wei, zomer met maaien en hooien of herfst met vallende bladeren.

Lees meer

Delflandhoeve

In het groene Midden-Delfland biedt de Delflandhoeve en haar omgeving een scala aan mogelijkheden: vergaderen, bruiloften, feestjes of kanoen en kamperen.

Lees meer

ANV Vockestaert

Agrarische Natuurvereniging Vockestaert zet zich in voor het behoud van het open polderlandschap van Midden-Delfland en organiseert activiteiten.

Lees meer

Rondleiding bij Boerin in Midden-Delfland

Boerin Jacqueline van Staalduinen vertelt je met enorm veel passie over haar vak en de melkveehouderij in Maasland die ze samen met haar man (en kinderen!) runt.

Lees meer