Honderden kilometers fietspad, dwars door de polder heen. Kijk naar kaarsrechte vaarten en in het groen verzonken boerderijen. Kop in de wind, neus in de lucht. Midden-Delfland, je bent er zo!

Vakantieadresjes in Midden-Delfland

Een vakantie vol rust, ruimte en pure ontspanning.

Lees meer

B&B De Droomhut

B&B de Droomhut: heerlijk dromen in blokhut-sfeer in de voormalige Boerenleenbank in Den Hoorn. Huur een bootje om de omgeving te leren kennen.

Lees meer

Voor elk type wandelaar een route in Midden-Delfland

Wandelen in Midden-Delfland is weggelegd voor iedereen. Midden-Delfland heeft voor elk type wandelaar een route. Bekijk alle routes hier!

Lees meer

Vier x wandelroute in Midden-Delfland

We hebben vier leuke wandeltips voor je op een rijtje gezet, strik je veters en ga mee!

Lees meer

Rondvaarten in Midden-Delfland

Zin om heerlijk te recreëren op het water in Midden-Delfland? Er zijn verschillende partners bij wie je terecht kunt om mee te varen met een rondvaart.

Lees meer

Golfbaan Delfland

Golfbaan Delfland is één van de mooiste en gezelligste Pay-&-Play golfbanen gelegen in het prachtige Midden-Delfland van Zuid-Holland.

Lees meer

De Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel is een buitenhotel met bijzondere overnachtingsplekken. Je kunt er heerlijk ontbijten of genieten van een taartje terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of dierenweide.

Lees meer

Camping Het Zonneveld

Energieneutrale mini-camping in Midden-Delfland voor familietenten, caravans of campers. Verhuur van ingerichte safaritent. Altijd ruimte voor trekkers.

Lees meer

Biologisch melkveebedrijf Gravesteyn

Biologisch melkveebedrijf Gravesteyn produceert biologische melk, is een educatiebedrijf, heeft een Rustpunt en je kunt er ook een koe adopteren.

Lees meer

Wandelen voor Villa Joep

In samenwerking met Vitesse Delft en Villa Joep organiseert Vockestaert een 4-seizoenenwandeling ten bate van de strijd tegen kinderkanker. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert.

Lees meer

Rondvaarten met Warbout

Warbout rondvaarten, al 25 jaar actief op dit gebied, heeft een breed scala van vaartuigen waarmee je, vanaf het water van het “bijzonder provinciaal landschap” kunt genieten.

Lees meer

Natuurkampeerterrein

Bij Buitengoed Ta Fête kun je tussen de bomen met zicht op de weilanden en tussen Rotterdam en de historische binnenstad van Delft heerlijk kamperen.

Lees meer

Het vakantiegevoel dichtbij huis

Het vakantiegevoel om de hoek, in eigen land. Je vindt het hier in Midden-Delfland op deze heerlijke campings midden in het groene landschap.

Lees meer

De Polderij

De Polderij is een groene en persoonlijke locatie voor een vergadering of bijeenkomst. Wij serveren culinaire, lokale en seizoensgebonden producten.

Lees meer

Wandelen en varen met de Vlaardingse Fluisterboot

Korte wandeling (1 uur) of lange wandeling (2 uur) o.a. door Ruighte o.l.v. een gids. Daarna varen met de Andante rond de Vlietlanden

Lees meer

Boerderij Dichtbij

Boerderij Dichtbij heeft voor iedere wat wils! Het heeft vier ruime en huiselijk ingerichte accommodaties en heeft alles wat je nodig hebt voor een vakantie of weekend weg met grote groepen.

Lees meer

Brasserie Oostgaag

Sfeervolle boerderij met een brasserie, 4 terrassen en ruimtes voor een bruiloft, jubileum, verjaardag, diner, vergadering of condoleance.

Lees meer

Poëziefestival Dichter bij de Boerderij

In augustus vindt jaarlijks het Poëziefestival “Dichter bij de Boerderij” plaats.

Lees meer

Koffiehuis en B&B De Hooiberg

In het kleinste dorp van Nederland, genaamd 't Woudt, bevindt zich een kerk, een rij huisjes, drie boerderijen én Koffiehuis De Hooiberg, met B&B.

Lees meer

Herfstvakantie tips in Midden-Delfland

Leuke tips voor tijdens de herfstvakantie in Midden-Delfland!

Lees meer

Buitengoed Ta Fête

Bij Buitengoed Ta Fête kom je midden in de groene oase tot rust. Je kan hier vergaderen, brainstormen, kamperen of een workshop volgen.

Lees meer

Kom varen in Midden-Delfland: dit zijn de opties!

Varen is een van de fijnste manieren om van Midden-Delfland te genieten. Kies uit een sloepje huren, een rondvaart, suppen of kanoën.

Lees meer

Warbout rondvaarten

Laten varen, zelf varen, cultuur snuiven, feestje vieren, natuurtochtjes, historische steden, de green- of de mainport bezoeken, u kunt bij ons terecht.

Lees meer

Sloep huren bij B&B Rechthuis van Zouteveen

B&B Rechthuis van Zouteveen verhuurt een elektrische sloep (fluistersloep), geschikt voor 10 personen.

Lees meer

Buitenhotel de Vreemde Vogel

Slapen in een vliegtuig of vogelhuis? Dit avontuur wil je niet missen. Kijk (en boek) snel je bijzondere overnachting!

Lees meer

Familieuitjes in Midden-Delfland

Familieuitjes in Midden-Delfland: van een wandeling in het weekend, een ijsje eten op een woensdagmiddag of een groots verjaardagfeest met opa en oma.

Lees meer

Minicamping Zwetzone

Minicamping Zwetzone is landelijk gelegen op de rand van Midden-Delfland en Westland. Verblijf met uw caravan, tent of camper. Of boek een Trekkershut.

Lees meer

Wol en Vilt Workshops

U kunt bij ons terecht voor verschillende wollige workshops en ook zijn onze handgemaakte producten van wol te koop.

Lees meer

Ontdek de rust bij een B&B in Midden-Delfland

Waarom is overnachten in een B&B in Midden-Delfland zo fijn? We laten het je graag zien!

Lees meer

Recreatiekaart Stilte naast de Stad

Stilte naast de Stad heeft een vernieuwde recreatiekaart. Het staat voor educatie en recreatie in Midden-Delfland. Dit kleine groene hart met grote steden rondom biedt rust, ruimte maar ook recreatie.

Lees meer

De Paardenstal

Locatie bij de boer voor particuliere en zakelijke evenementen: verjaardagsfeesten, bruiloften, familiebijeenkomsten, bedrijfsborrels en vergaderingen.

Lees meer

Rustpunt

Een Rustpunt is een onbediende coffeecorner. Een pleisterplaats voor een bak koffie, thee, fris met wat lekkers. Electrische fiets opladen, sanitaire stop, bij de koeien kijken ? Dit kun je allemaal vinden bij ons Rustpunt.

Lees meer

B&B Rechthuis van Zouteveen

Landelijk logeren in eeuwenoude herberg in de Zouteveense polder. Naast B&B ook trouwlocatie en vergaderlocatie. Zowel vakantiehuisjes als B&B-kamers.

Lees meer

Hoeve Bouwlust

Verblijf op een werkende boerderij met streekproductenwinkel. Kies uit de camping, vakantiehuisjes of Wood Logde. Veel activititeiten voor kinderen.

Lees meer

Sloep huren bij De Buytenplaets

Heerlijk dagje varen, maar geen eigen sloep? Geen probleem! U kunt nu bij ons van april t/m september een luxe & comfortabele sloep van BoLa Maritiem huren waarin u met maximaal 10 personen kunt gaan genieten.

Lees meer

Delflandhoeve

In het groene Midden-Delfland biedt de Delflandhoeve en haar omgeving een scala aan mogelijkheden: vergaderen, bruiloften, feestjes of kanoen en kamperen.

Lees meer