Honderden kilometers fietspad, dwars door de polder heen. Kijk naar kaarsrechte vaarten en in het groen verzonken boerderijen. Kop in de wind, neus in de lucht. Midden-Delfland, je bent er zo!

Hoeve Rust-hoff - blaarkoppen

Hoeve Rust-Hoff

De biologische boerderij Hoeve Rust-hoff biedt eerlijk en biologisch rundvlees aan van hun eigen Blaarkoppen. Te koop via hun webshop.

Read More

Bij de Buurvrouw

Bij de Buurvrouw

Koffie- en theeschenkerij met huisgebakken taart. Ook te reserveren voor vergaderingen, private dining, verjaardagen met hapjes, buffet of high tea.

Read More

PUUUR Midden-Delfland streekproducten Heerlijk van Dichtbij Marja Bijsterveldt

Heerlijk van Dichtbij

Heerlijk van Dichtbij zet zich in om streekproducten van zoveel mogelijk boeren en telers ‘op de kaart’ te zetten in de nabije omgeving. Dat is fijn voor jou als consument: je krijgt een eerlijk product, duurzaam en kleinschalig geproduceerd en met minimale ‘voedselkilometers’ doordat de distributieketen superkort is. Ook is het goed voor de boer: die krijgt een faire prijs voor zijn product. En, essentieel, die boer houdt het agrarisch ‘voedsellandschap’ van Midden-Delfland in stand.

Read More

Streekproducten uit delft midden-delfland

Boerderijwinkel Kaas- en Zuivelboerderij van Winden

In de boerderijwinkel van Kaas- en Zuivelboerderij van Winden verkopen heerlijke ambachtelijke zuivelproducten gemaakt met de melk van hun melkkoeien.

Read More

’t Rondje Appeltaart

Plezier in een bootje en genieten van een appeltaart! Bij Paviljoen de Zweth kan het allebei. Reserveer nu 't Rondje Appeltaart.

Read More

Dineren in Midden-Delfland

Dineren in de polder? Reserveer een tafel voor twee in Midden-Delfland en geniet van de lekkerste gerechten, streekproducten en gastvrijheid.

Read More

Hoeve Ackerdijk

Hoeve Ackerdijk

Hoeve Ackerdijk is een biologische boerderij die stad en platteland verbindt. We verkopen onze eigen gemaakte producten zoals zuivel, kaas, eieren en vlees.

Read More

foto met Kaasmeesters Corné en Paul in de kaaskelder met hun goudse kazen op houten planken

Delflandse Kaasmeesters

De Kaasmeesters Corné en Paul zijn jonge boeren uit Midden-Delfland die ambachtelijke kaas met een streekeigen karakter maken. Dat proef je!

Read More

Restaurant Aan de Zweth michelinster zwethzone gastronomie

Aan de Zweth

Restaurant Aan de Zweth is hét restaurant in Midden-Delfland met Michelinster. Geniet hier van gastvrijheid en verrassende gerechten van chefkok Joris Peters.

Read More

Chef’s Table

Heerlijk ontspannen samen met uw familie of vrienden eten aan de Chef’s table in restaurant Aan de Zweth.

Read More

terras feest bruiloft locatie vlaardingen

Deze leuke terrassen in Midden-Delfland mag je niet missen

Ga je deze zomer op pad voor een fiets- of wandeltocht door Midden-Delfland, dan zijn dit leuke terrassen voor koffie, lunch, borrel of diner.

Read More

Bavette restaurant midden-delfland

Boutique restaurant Bavette

In de gerenoveerde boerderij wordt vlees geserveerd afkomstig van eigen boerderij. De Wagyu & Hereford runderen worden geboren op eigen grond en leven hier het betere leven; goed en duurzaam.

Read More

Hoeve Bouwlust

Verblijf op een werkende boerderij met streekproductenwinkel. Kies uit de camping, vakantiehuisjes of Wood Logde. Veel activititeiten voor kinderen.

Read More

6 smakelijke redenen om van de fiets te stappen

Fiets van terras naar terras en ontdek welke smakelijke redenen er zijn om af te stappen tijdens je fietstocht

Read More

streekproducnten rechtstreeks van de boer

Rechtstreeks van de boer: vlees, kaas, zuivel en eieren

In Midden-Delfland haal je vlees, kaas, melk en eieren rechtstreeks bij de boer. Zo weet je waar je voeding vandaan komt en steun je de boer

Read More

Boodschappenroute in Midden-Delfland

Doe je boodschappen in Midden-Delfland! Verser krijg je het niet. Koop bij lokale boeren en telers zuivel, vlees, fruit of groenten. het is niet alleen vers, maar je weet ook dat het met veel liefde is geproduceerd. 

Read More

De PolderPicknick

Ga erop uit met je gezin en geniet van een PolderPicknick van Paviljoen de Zweth!

Read More

big green egg barbecue BBQ met vlees van Bavette Farmshop uit Midden-Delfland

Zomerse barbecue met vlees uit Midden-Delfland

Zin in een zomerse barbecue? Bij jou om de hoek, bij boeren in Midden-Delfland, is prachtig vlees te koop voor op de BBQ.

Read More

Kookstudie Kookgaag

Studio Kookgaag

Kookstudio in Maasland. Geschikt voor kookworkshops en vergaderingen. Wij verzorgen ook high tea, high wine en private dining.

Read More

roodbonte koeien van Melk Lokaal Westgaag lopen achter elkaar terug naar de stal uit een weiland in Midden-Delfland

Verse melk uit Midden-Delfland: zo veel verschillen, zo veel smaak!

Boeren in Midden-Delfland hebben allemaal prachtige koeien in de wei staan, die gezonde voeding krijgen en goede melk produceren. En melk is wit en in elk pak hetzelfde, toch? Nee hoor, er zijn duidelijke verschillen. Zo is er biologische melk, Jersey melk, A2 melk en melk van kringloopboeren. We gingen bij verschillende boeren langs. Hier lees je wat de verschillen zijn.

Read More

Aubergines - Ted van Luijk

Auberginesoepfietsen door Midden-Delfland en het Westland

Rijd in Midden-Delfland en het Westland de ingrediënten bij elkaar voor een heerlijke auberginesoep.

Read More

Streekproducten uit delft midden-delfland

Kaas- en zuivelboerderij van Winden

Kaas-en Zuivelboerderij van Winden heeft als missie de beste kwaliteit kaas- en zuivelproducten te produceren waarbij mens, dier en natuur in balans zijn.

Read More

Bavette Farmshop

Bavette Farmshop is de streekproductenwinkel waar je verse vleesproducten, groenten, wijnen en meer kunt kopen.

Read More

De trend van nu: koop lokaal en vers

Ook in Midden-Delfland herkennen boeren de trend naar gezond, vers en lokale voedsel

Read More

Varen en high tea/wine

Varen en genieten van high tea / high wine op de Vlaardingse Fluisterboot

Read More

zwart houten gebouw met daar in een melktap en een automaat met kaas en eieren bij Melk Lokaal Westgaag in Midden-Delfland

Melk Lokaal Westgaag

Melk Lokaal Westgaag levert streekproducten uit Midden-Delfland: overheerlijke melk, vers uit de melktap en kaas en eieren uit de automaat.

Read More

terras van Buitenplaats Vlaardingen met catering van Den Burg Catering in Midden-Delfland

Terras Buitenplaats Vlaardingen

Het prachtige terras bij Buitenplaats Vlaardingen, aan de zuidzijde van Midden-Delfland, is een heerlijke stop voor fietsers en wandelaars.

Read More

Hoogerbrugge Natuurlijk Midden Delfland

Hoogerbrugge Natuurlijk

Met respect voor dier en natuur levert Hoogerbrugge Natuurlijk puur natuurlijke producten en diensten voor Rotterdammers en de omliggende regio's. Naast onze dieren hebben we een pensionstal en vilterij.

Read More

streekproducten uit Midden-Delfland

Streekproducten: puur, vers, smaakvol en lokaal

Streekproducten zijn in. Steeds meer mensen willen weten waar hun voeding vandaan komt. In deze blogpost ontdek je welke streekproducenten er in Midden-Delfland zijn en welke

Read More

Proef de streekproducten op je bord

Hier vind je restaurants die je graag verwennen met een smakelijk gerecht van streekproducten. We laten je zien waar je terecht kan voor een lokaal portie!

Read More

Dineren in de polder

Ben je op zoek naar een geschikte locatie om met een groep te dineren? Het Sonnetje Pannenkoeken & Zo biedt verschillende ruimtes voor je gezelschap.

Read More

Boerin in Midden-Delfland

Vlees & zuivel te koop bij Boerin in Midden-Delfland

Boerin in Midden-Delfland verkoopt verse rauwe melk en vleespakketten van eigen Holstein koeien.

Read More

Koffiehuis de Hooiberg

In het kleinste dorp van Nederland, genaamd 't Woudt, bevindt zich een kerk, een rij huisjes, drie boerderijen én Koffiehuis De Hooiberg, met B&B.

Read More

Kookworkshops

Studio Kookgaag biedt verschillende kookworkshops in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht, gezelligheid en sfeer.

Read More

Hoogerbrugge Natuurlijk Midden Delfland

Limousin vlees van Hoogerbrugge Natuurlijk

Iedere 3-4 weken verkopen wij Limousin puur natuur rundvlees vers van het mes, niet diepgevroren en geheel vrij van toevoegingen. 100% puur natuur rundvlees!

Read More

Boer Arie van den Berg met Natascha Hokke van Natuurmonumenten op de Erasmusbrug met een bakfiets vol streekproducten uit Midden-Delfland midden in Rotterdam

‘Rotterdam de boer op’ in Midden-Delfland

'Rotterdam de boer op' brengt stad en land dichterbij elkaar: lokale natuurinclusieve producten van producenten uit de directe omgeving, voor een goede prijs.

Read More

De jaarlijkse streekproductenmarkt: Boerenoogstfeest

Tijdens het Boerenoogstfeest in Midden-Delfland kun je struinen op de streekproductenmarkt of kijken naar de demonstraties schapendrijven van de herders.

Read More

eigenaresse Jacqueline Nell met een rode kruiwagen met daarop een plank met de lunch bij Boerderij De Hoefwoning boerenpicknick

Boerderij De Hoefwoning

Bij Boerderij De Hoefwoning geniet je in de boomgaard van een heerlijke boeren bourgondische picknick met streekproducten uit Midden-Delfland.

Read More

't Jachthuis

‘t Jachthuis

't Jachthuis is lunchen en dineren op een eiland, met een terras aan het water en uitzicht op de Vlietlanden. Verschillende groepsarrangementen.

Read More

Boeregoed streekproducten farmshop midden-delfland westland

BoereGoed

Boeregoed is een initiatief waar vrijwilligers met elkaar lokale groente telen en verpakken. Vind jouw FarmShop in de buurt.

Read More

luchtfoto van de boerderij waarin Brasserie Oostgaag gevestigd is midden tussen de weilanden en in de polder van Midden-Delfland

Brasserie Oostgaag

Sfeervolle boerderij met een brasserie, 4 terrassen en ruimtes voor een bruiloft, jubileum, verjaardag, diner, vergadering of condoleance.

Read More

Galerie Weerloos Maasland

Galerie Weerloos

Onder het genot van een kop koffie en een broodje vind je hier kunstobjecten en unieke vintage items uit o.a. Scandinavië.

Read More

Kaas, vlees en zuivel uit Midden-Delfland te koop in hartje Rotterdam

Kaas, vlees en zuivel uit Midden-Delfland straks te koop in hartje Rotterdam
Boerencoöperatie en Rotterdam de boer op! slaan handen ineen om Rotterdamse retail te veroveren met duurzame streekproducten.

Read More

twee dames zittend op een steiger langs de Vlaardingsevaart op een zonnige dat met water een watervogel, groene weilanden langs de Foppenplas en wolkjes in Midden-Delfland

Dit zijn de kom-naar-buiten-uitjes in Midden-Delfland

Bekijk deze leuke uitjes voor het hele gezin! Culturele- en gezinsactiviteiten in Midden-Delfland. Bekijk ze snel!

Read More

Boerderij Landlust - kippen

Graas eieren van Boerderij Landlust

De graas kippen van Boerderij Landlust zorgen voor heerlijke graas eieren.

Read More

Zuilvercoöperatie Delflandshof

Zuivelcoöperatie Delflandshof

Échte Delflandse boerenZuivel is het zuivelmerk van vijf Midden-Delflandse kringloopboeren. Hun koeien grazen op oer-Hollandse veenweiden. Dat proef je!

Read More

rauwe melk tap kringloopboer hoeve bouwlust maasland midden-delfland

7x rauwe verse melk tappen in Midden-Delfland

Tap zelf je rauwe melk bij de boer. Heerlijk vers én leuk om te doen. Dit is een overzicht van alle taplocaties.

Read More