Honderden kilometers fietspad, dwars door de polder heen. Kijk naar kaarsrechte vaarten en in het groen verzonken boerderijen. Kop in de wind, neus in de lucht. Midden-Delfland, je bent er zo!

Brasserie Oostgaag

Sfeervolle boerderij met een brasserie, 4 terrassen en ruimtes voor een bruiloft, jubileum, verjaardag, diner, vergadering of condoleance.

Lees meer

Auberginesoepfietsen door Midden-Delfland en het Westland

Rijd in Midden-Delfland en het Westland de ingrediënten bij elkaar voor een heerlijke auberginesoep.

Lees meer

Koffiehuis en B&B De Hooiberg

In het kleinste dorp van Nederland, genaamd 't Woudt, bevindt zich een kerk, een rij huisjes, drie boerderijen én Koffiehuis De Hooiberg, met B&B.

Lees meer

High-tea in de Beeldenkas

High tea-en bij de beeldenkas betekent lekker genieten van verschillende etagères vol met allerlei lekkers van: Bon bonnetje catering

Lees meer

Bavette Farmshop

Bavette Farmshop is de streekproductenwinkel waar je verse vleesproducten, groenten, wijnen en meer kunt kopen.

Lees meer

Zuivelcoöperatie Delflandshof

Échte Delflandse boerenZuivel is het zuivelmerk van vijf Midden-Delflandse kringloopboeren. Hun koeien grazen op oer-Hollandse veenweiden. Dat proef je!

Lees meer

Boerenlandwinkels in Midden-Delfland

Deze streekproductenten maken de lekkerste streekproducten bij jou in de buurt

Lees meer

Kaas- en zuivelboerderij van Winden

Kaas-en Zuivelboerderij van Winden heeft als missie de beste kwaliteit kaas- en zuivelproducten te produceren waarbij mens, dier en natuur in balans zijn.

Lees meer

6 smakelijke redenen om van de fiets te stappen

Fiets van terras naar terras en ontdek welke smakelijke redenen er zijn om af te stappen tijdens je fietstocht

Lees meer

‘t Jachthuis

't Jachthuis is lunchen en dineren op een eiland, met een terras aan het water en uitzicht op de Vlietlanden. Verschillende groepsarrangementen.

Lees meer

De Buytenplaets – Brasserie en B&B

Brasserie en B&B op de grens van Rijswijk, Delft en Midden Delfland. Verschillende lunch- en dinerarrangementen. Of huur onze sloep.

Lees meer

Aan de Zweth

Restaurant Aan de Zweth is hét restaurant in Midden-Delfland met Michelinster. Geniet hier van gastvrijheid en verrassende gerechten van chefkok Joris Peters.

Lees meer

Hoeve Rust-Hoff

De biologische boerderij Hoeve Rust-hoff biedt eerlijk en biologisch rundvlees aan van hun eigen Blaarkoppen. Te koop via hun webshop.

Lees meer

Galerie Weerloos

Onder het genot van een kop koffie en een broodje vind je hier kunstobjecten en unieke vintage items uit o.a. Scandinavië.

Lees meer

Hoeve Ackerdijk

Hoeve Ackerdijk is een biologische boerderij die stad en platteland verbindt. We verkopen onze eigen gemaakte producten zoals zuivel, kaas, eieren en vlees.

Lees meer

Graas eieren

De graas kippen van Boerderij Landlust zorgen voor heerlijke graas eieren.

Lees meer

Hoogerbrugge Natuurlijk

Met respect voor dier en natuur levert Hoogerbrugge Natuurlijk puur natuurlijke producten en diensten voor Rotterdammers en de omliggende regio's. Naast onze dieren hebben we een pensionstal en vilterij.

Lees meer

Fruitboomgaard

In onze boomgaard laten wij de natuur zijn gang gaan en proberen wij zoveel mogelijk de permacultuurprincipes toe te passen. Dat wil zeggen: zorg voor de aarde, zorg voor mens en dier, en eerlijk delen van de overvloed

Lees meer

Streekproducten: puur, vers, smaakvol en lokaal

Streekproducten zijn in. Steeds meer mensen willen weten waar hun voeding vandaan komt. In deze blogpost ontdek je welke streekproducenten er in Midden-Delfland zijn en welke

Lees meer

Studio Kookgaag

Kookstudio in Maasland. Geschikt voor kookworkshops en vergaderingen. Wij verzorgen ook high tea, high wine en private dining.

Lees meer

Rechtstreeks van de boer

In Midden-Delfland haal je vlees, kaas, melk en eieren rechtstreeks bij de boer. Zo weet je waar je voeding vandaan komt en steun je de boer

Lees meer

Limousin vlees

Iedere 3-4 weken verkopen wij Limousin puur natuur rundvlees vers van het mes, niet diepgevroren en geheel vrij van toevoegingen. 100% puur natuur rundvlees!

Lees meer

5 Heerlijke herfstrecepten met streekproducten

Hoe maak je de lekkerste Sandarijn en wat is morrelensmoezz? Lees de blog en smullen maar!

Lees meer

Boutique restaurant Bavette

In de gerenoveerde boerderij wordt vlees geserveerd afkomstig van eigen boerderij. De Wagyu & Hereford runderen worden geboren op eigen grond en leven hier het betere leven; goed en duurzaam.

Lees meer

Vlees & zuivel te koop bij Boerin in Midden-Delfland

Boerin in Midden-Delfland verkoopt verse rauwe melk en vleespakketten van eigen Holstein koeien.

Lees meer

Varen en high tea/wine

Varen en genieten van high tea / high wine op de Vlaardingse Fluisterboot

Lees meer

Dineren in de polder

Ben je op zoek naar een geschikte locatie om met een groep te dineren? Het Sonnetje Pannenkoeken & Zo biedt verschillende ruimtes voor je gezelschap.

Lees meer

Restaurant Middeninn Maasland

In het hart van Maasland ligt restaurant Middeninn. Wij zijn een gezellig familierestaurant. Waar u kunt genieten van heerlijke Franse en Hollandse gerechten.

Lees meer

Boerderijwinkel

In de boerderijwinkel van Kaas- en Zuivelboerderij van Winden verkopen heerlijke ambachtelijke zuivelproducten gemaakt met de melk van hun melkkoeien.

Lees meer

Hoeve Bouwlust

Verblijf op een werkende boerderij met streekproductenwinkel. Kies uit de camping, vakantiehuisjes of Wood Logde. Veel activititeiten voor kinderen.

Lees meer

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight

Bij familiebedrijf Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight worden diverse authentieke Westlandse tafeldruiven biologisch-dynamisch gekweekt.

Lees meer

Kookworkshops

Studio kookgaag is beslist géén kookfabriek, maar betekent koken in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht, gezelligheid en sfeer. Gezellig koken met familie, collega’s of vrienden waarbij gezelligheid op de eerste plaats staat.

Lees meer

Pizza’s bakken in de houtgestookte pizza oven

Bak je eigen pizza bij Boerderij Dichtbij in de speciale houtgestookte pizza oven!

Lees meer

De trend van nu: koop lokaal en vers

Ook in Midden-Delfland herkennen boeren de trend naar gezond, vers en lokale voedsel

Lees meer

Hoeve Avondrust

Hoeve Avondrust is een ecologisch boeren(fruit)bedrijf met boerderijwinkel en lokale lekkernijen die op ambachtelijke wijze worden geteeld, geproduceerd en verkocht.

Lees meer

Boerenoogstfeest

Tijdens het Boerenoogstfeest in Midden-Delfland kun je struinen op de streekproductenmarkt of kijken naar de demonstraties schapendrijven van de herders.

Lees meer

Bierproeverij

Ideaal voor een vrijgezellenfeest of uitje met vrienden!
Bier staat voor beleving, gastvrijheid, gezelligheid en geweldige combinaties met eten.

Lees meer

Rondleidingen & Smaak Academy

Tijdens winkel-openingstijden en op afspraak is het mogelijk om tijdens het fruitseizoen (1 juni t/m 31 okt) rondleidingen te reserveren.

Lees meer

Bij de Buurvrouw

Koffie- en theeschenkerij met huisgebakken taart. Ook te reserveren voor vergaderingen, private dining, verjaardagen met hapjes, buffet of high tea.

Lees meer

Delflandse Vleesmeesters

Jonge boeren uit Midden-Delfland die vlees produceren van echte melkkoeien. Geboren, getogen, gemolken én gevoerd in Midden-Delfland. Dat proef je!

Lees meer