Vlees van de Delflandse Vleesmeesters. Van echte melkkoeien. Geboren, getogen, gemolken én gevoerd in Midden-Delfland. Dat proef je.

Een lekker stukje Midden-Delflands vlees op tafel

Uitstekende kwaliteit

De Delflandse Vleesmeesters is een club jonge boeren uit Midden-Delfland die een zoektocht is gestart naar meerwaarde van de Midden-Delflandse melkkoeien. Uit deze zoektocht kwam de conclusie dat er naast de primaire rol van melk geven een grote kans ligt voor het verwaarden van het melkkoeienvlees.

In het huidige systeem worden de koeien erg ondergewaardeerd terwijl het vlees zich kenmerkt als duurzaam, transparant en van uitstekende kwaliteit. Daarnaast kan het lokaal vermarkt worden en wordt het leven van de koeien beter door de extra afmestingsperiode die er aan toegevoegd wordt. Allemaal thema’s die erg spelen in de maatschappij en waar de Delflandse Vleesmeesters aan willen bijdragen om naast de zuivel ook een lekker stukje Midden-Delflands vlees op tafel te krijgen.

Openingstijden

Ons vlees is, naast online, ook lokaal te koop. Op onze website zijn alle (dichtstbijzijnde) afhaalpunten/winkels te vinden.

Contact

Delflandse Vleesmeesters
Gaagweg 38
2636 AK Schipluiden
Tel.: +31 (0)6 3400 8281

info@delflandsevleesmeesters.nl
www.delflandsevleesmeesters.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.